Devalan Ortaokulu
DEVALAN MAH. DEVALAN SK. ILK VE ORTAOKUL BLOK NO 131 İÇ KAPI NO 2 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

VİZYON

Öğrencilerimizin kabiliyetleri ve zeka düzeyleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak, onların değerler ve yenileşmeye karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve yenilikçi toplum tarafından benimsenen örnek gösterilen eğitim öğretim yuvası olmak.

MİSYON

Hür demokrat düşünceyle, bilimsel metotlarla eğitim anlayışı kazandırılmış, karşılaştığı sorunlara akılcı ve çok boyutlu çözümler üreten, çağdaş, bilinçli ve özgüven sahibi bireyler yetiştirmek. İLKELER 1- İnsan Sevgisi 2- Bilimsel ve Yenilikçi 3- Atatürkçü 4- Milli Kültür Değerleri 5- Tarihi ve Coğrafi Yönüyle Farkındalık 6- Vatandaşlık Bilincini Kazanmış, Hür Düşünebilen Davranışların Sorumluluğunu Almış, Nitelikli Bireylerle Toplumu Donatmak.

Normal Öğretim

başlama saati 08:30 bitiş saati 15:00

kalorifer

ilçeye 26 km´dir ve İl merkezine 130 km´dir.