TARİHÇE

Okulumuz 1964 yılında 1 derslikli,1 lojmanlı binasında hizmet vermeye başlamıştır. Sınıflarda kalabalık öğrencilerle ders işlemeye çalışılmaktayken 1986-1987 eğitim-öğretim yılında 1 derslik daha yapılarak derslik sayısı 2'ye çıkarılmıştır. 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılından itibaren eski binayı yıkmadan yeni arsa alınarak 6 derslikli yeni bir bina yapılmıştır. Yeni binanın tüm imkanları kullanılarak 1 anasınıfı ve 8 derslik oluşturularak İlköğretim okulu olarak hizmete girmiştir. Anasınıfında da normal eğitim öğretim verilmektedir. 2012-2013 eğitim öğretim yılında getirilen 4+4+4 kesintisiz eğitim ile okulumuz ilkokul ve ortaokul olarak iki kademeye ayrılmıştır İlkokul ve ortaokul olarak aynı binada iki okul olarak eğitim – öğretim yapılmaktadır.